مهمان چارقد به صرف قرمزه نخودچی

جز نیمرو چیز دیگه‌ای بلد نبودم … تا اینکه خواستم آموزش هفت‌خوان آشپزی رو بدم! اونم با یک غذای اصفهانی؛ خورشت ماست و بریونی و حلیم بادمجون و اینا ک سخته و منم تازه‌کار؛ پس با یه غذای فوق‌العاده راحت شروع کردم (البته همینه‌شم اول برام یه غول بود ). با اینکه هنوزم آشپزی برام سخته ولی بنظرم آشپزی یعنی همه‌چیز رو با هم قاطی کنی و بذاری رو گاز؛ اسم غذا قیمه‌ریزه نخودچی هست که اصفهانیا میگن: قرمزه نخودچی

گوشت چرخ‌کرده کم چربی، آرد نخودچی، پیاز، روغن، نمک، ادویه، زردچوبه، آب هم که تو همه غذاها هست. البته نهایت ذوق گرافیکی‌یه من در آموزش آشپزی‌م رو در ادامه خواهید دید که با کارگردانی مادربزرگم انجام شد… (سه روزه غذا رو درست کردیم و من موندم چجوری آموزش بدم و آخرش دیدم هیچ‌چیز بهتر از خود عکس نیست)

پیاز رو رنده میکنیم و همه رو با هم قاطی می‌کنیم (جز روغن و آب)؛ گردش می‌کنیم و میذاریم تا بپزه؛ همین. درمورد فوت کوزه‌گری هم میشه گفت: اونقدر ورز بدین که یکنواخت بشه. گردش کنین و بذارین تو ماهی‌تابه‌ای که توش روغن ریختین. گوشت که تفت اومد، ۱ لیوان آب رو می‌ریزیم و می‌تونید سیب‌زمینی خلال‌شده رو بهش اضافه کنین.

اگه دوست داشته باشین می‌تونین گوجه رنده شده، سبزی، نون خشکه، تخم‌مرغ، فلفل دلمه‌ای و خلاصه هرچی تو خونه دارین رو اضافه کنین. حالا بفرمائید قرمزه نخودچی: قبل از عمل و بعد از عمل آشپزی: