گردابی برای مسئولان

این روزها و در برابر خبر دستگیری مدیران سایت‏های زنجیره‏ای مستهجن، بی‏شک باید زبان به شکر گشود لکن می‏خواهم آه از نهاد برآورم و زبان به عتاب باز کنم.

شکرگزاری در برابر تلاش خالصانه و توانمندی نیروها و سربازان گمنام و صد البته صاحب نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هرگز از توان هیچ کدام از ما برنمی‏آید و فقط از سر وظیفه می‏توان خسته نباشیدی به این عزیزان گفت و آرزو کرد تا خدایشان اجر دهد.

بگذارید از دریچه‏ای دیگر و منظری نو به این جریان نگاه کنیم. لکن سخن آن جاست که کی و چگونه این زنجیره‏ها تبدیل به زنجیر و سلسله‏ای شدند و مسئولین فرهنگی ما آن موقع کجا بودند و سیستم فیلترینگ‏شان به چه کار می‏آمد؟!

مسئولین فرهنگی ما حتما می‏دانند که چه پشتوانه‏ی مالی‏ای در پس ظاهر ساده این سایت‏ها نهفته است. کجایند که نیروهای ارزشی را حمایت کنند تا بتوانند در فضای سایبر محتوا تولید کنند و مخاطب جوان را جذب کنند تا از سر ناچاری و خلاء محتوا به سراغ چنین هجویاتی نروند؟!

و سخنی با نیروهای ارزشی:

مدیران این سایت‏ها چگونه و با چه شگردهایی در باطل و ترویج آن تلاش می‏کنند درحالی که ما هنوز غافلیم و نتوانسته‏ایم بیان احسن و نیکو و متناسب با فهم و سلیقه‏ی مخاطب جوان داشته باشیم؟!

و باز سخنی با مسئولین:

سایت‏ها بسته شدند و مدیران آنها دستگیر، و جوان از گمراهی بیشتر نجات یافت. اما آیا برایش جایی را دیده و طراحی نموده‏ایم؟ بی‏شک دشمن بیکار نخواهد نشست. آیا این نقطه‏ی فراغ را پر خواهیم کرد؟

نمی‏توان توقع داشت که ذهن پویا و تشنه‏ی جوان بیکار بماند و بپذیرد که اگر این سایت‏ها بلای جان او بوده اند‏امروز را با هیچ سر کند.

سیستم دولتی چه میزان هزینه کرده تا بتواند این باندها را دستگیر کند؟ و چقدر باید هزینه کند تا آلودگی‏های ایجاد شده در ذهن جوان را پاک کند و آن را به روش صحیح رشد و ارتقا بخشد و آیا این امر امکان‏پذیر است؟

راستی جایگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جریان کجاست؟

آیا زمان آن فرا نرسیده است که وزارت فرهنگ و سایر دستگاه‏های متولی همچون سازمان تبلیغات اسلامی و …. یک دهم هزینه‏ای را که فقط به لحاظ مالی پرداختیم، به نیروهای مشتاق و ارزشی اختصاص دهند و از آنان حمایت کنند تا اگر خود نمی‏توانند محتوای دیجیتال تولید کنند لااقل مدعی شوند نقشی در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولت نهم داشته‏اند؟

این همه جوالدوز به دیگران، بگذار یک سوزن هم به خودمان بزنیم.

من به عنوان یک مادر و تو به عنوان یک مادر و شاید یک پدر چه تلاشی کرده‏ایم تا ایمنی لازم برای توجیه فرزندانمان در برابر این زلزله‏های ویرانگر ایجاد کنیم؟

خداوند، فرزند را به من و تو سپرد و این ما بودیم که می‏بایست او را در برابر این ویروس‏های کشنده آگاهی می‏دادیم، آنگاه می‏توانستیم فریاد برآوریم که چرا دستگاه‏های فرهنگی مانع ایجاد این زخم عمیق بر تن جامعه‏ی جوان ما نشدند؟

۲ دیدگاه در “گردابی برای مسئولان”

  1. سلام
    من گلایه ام از مسئولینی است که داعیه دفاع از ارزشها را بر سر در دکان خود زده اند : سازمان تبلیغات ، وزارت ارشاد و … . دو روز نمی گذره کلی این ور و اون ور کردیم تا بتونیم برای رشد کانونی فرهنگی در منطقه ای مستعد و مذهبی و جهت رشد جوانان از لحاظ غنای تعلیمی بودجه ای ناچیز بگیریم . فکر نکنم ۲۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومان در برابر میلیارد میلیارد هزینه ای که صرف انواع و اقسام کنفرانسها ، مجالس و همایشهای همین نهاد ها می شود چیزی باشد .
    از طرفی جلوی فساد را می گیرند با هزاران خرج از طرفی جهت پیشگیری از وقوع همین جرائم تدابیری نمی اندیشند . برنامه ها و طرحهایی که اگر اجرا شود هزینه اش یک چهارم کل هزینه مبارزه با این گونه مفاسد نیست .

    موفق باشید

  2. سلام
    اینا همش حرفه . عملا خبری از هیچ چیزی نیست . بهتره حرفی هایی بزنید که عملگرایانه باشه تا هی هم زدن این آش تاریخ مصرف گذشته !!

دیدگاه‌ها بسته شده است.