[ms 0]
یک نوشیدنی خنک و بسیار گوارا که شاید شما را هم مثل ما یاد قدیمها و یخدربهشتهای کودکی بیندازد. هندوانه میخواهیم و کمی گلاب، و اگر هندوانهتان بیمزه بود، کمی هم شکر (که من توصیه نمیکنم).
هندوانه را قاچ میکنید و تخمههایش را درمیآورید. خیلی سخت نیست؛ کافی است هندوانه را از راهش قاچ کنید تا تمام تخمههای یک ردیف، با یک حرکت کارد بریزد پایین. خیلی هم سخت نگیرید! حالا یکی دوتا تخمه هم از دستتان دررفت، رفت!
[ms 1]
تکههای هندوانه را بریزید توی نایلون و بگذارید توی فریزر تا یکی دو ساعتی -بسته به نوع فریزتان- بماند. میخواهیم هندوانهها یخمکی شوند، اما یخ نزنند. از فریزر درمیآوریم و میریزیمشان توی مخلوطکن و یکی دو قاشق گلاب به آن اضافه میکنیم.
برای تابستان و مخصوصا ماه رمضان، واقعا جگر آدم را جلا میدهد. میتوانید هندوانهها را برای چند روز داخل فریزر نگه دارید و دو ساعت قبل از مصرف، از فریزر درآورید تا یخ آنها باز شود و آمادهی مخلوط کردن. اما یادتان باشد وقتی مخلوط کردید، باید سریع مصرف شود، چون اگر بماند، مزهاش برمیگردد.
میتوانید با تکهای از هندوانه یا برگ نعناع تزیینش کنید.
سلام زهرا خانوم؛
این اسمش اسلاش بود؟ چه باکلاس! من همیشه درست میکردم ولی اسمشو نمیدونستم. برای همین با دوستم اسمشو گذاشته بودیم «هندونه گلاسه»!!
سپاس فراوان. موفق باشی.
نوع ِ نویسه زیبا بود …
عالی :D