[ms 6]
حتما برای شما هم پیش آمده که خیلی گرسنه و خسته شده باشید، ولی نیمرو هم دلتان نخواهد؟ دلتان بخواهد که غذایی خوشمزهتر داشته باشید و در عین حال هم یک ربع بیشتر هم وقتتان را نگیرد؟ پیشنهاد من را پذیرا باشید و لذتش را ببرید.
[ms 0]
اینبار فقط سه تا چیز که داشته باشید، شب شما را خواهد ساخت. فقط کافی است که شما مقداری قارچ و آرد سوخاری و دوعدد تخممرغ هم داشته باشید. روغن هم معمولا در هر خانهای پیدا میشود. تقریبا ۴ قاشق آرد سوخاری؛ مقداری هم روغن سرخکردنی و دو عدد تخممرغ را جور کنید.
قبل از اینکه یادتان بدهم، خواستم به شما بگویم که وقتی رفتید رستوران، به دقت نگاه کنید. میبینید که سرآشپز محترم دستکش دستش کرده که به شما وانمود کند غذایش بهداشتی است، اما در همان لحظه اگر موبایلش زنگ بخورد، بدون معطلی با همان دستکش تلفنش را جواب میدهد. اینبار که به فست فودهای شهرتان مراجعه کردید، حواستان باشد. عجالتا من این کار را نکردم و فقط دستم را خوب شستم تا با شما قارچ سوخاری را طبخ کنیم.
[ms 1]
راستش دیدم آرد سوخاری بیمزه هست که هیچی، قارچش هم طعمی ندارد. برای همین مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری هم پودرآویشن داخل آرد سوخاری ریختم و با قاشق مخلوطش کردم. و بعدش با قاشق به جان دوتا تخممرغ بیگناه افتادم و هم زدم. آنقدر زدم که حتی شما هم شک میکنید که تخممرغ ها دوتا بود یا یکی!
[ms 2]
بعد با چاقو قارچها را یکی یکی برش میزنیم و یکی یکی اول داخل تخممرغ میغلطانیم و بلافاصله روی آرد سوخاری میخوابانیم تا آردمالی شود.بعد آنها را داخل ماهیتابه که روغنش حسابی داغ شده است، میاندازیم. یک طرفش که سرخ شد، طرف دیگرش را سرخ می کنیم تا برشته شود.
[ms 4]
تمام که شد، داخل ظرف تزیینش میکنیم و با نان همراه با سالاد و یا مثل ما که با ماست چکیدهی موسیر و نعناع، خوردیم، نوشجان کنید. خوبی این غذا به این هست که ۶ درصد پروتئین دارد و دقیقا ۹۰ درصدش جذب بدن میشود با اینکه یک ربع بیشتر پختنش زمان نمیبرد، تازه فوقالعاده هم خوشمزه میشود.
[ms 7]
نوشجان کنید و از اینکه پوستتان را طراوت میبخشد و در عین حال نمیگذارد که نگران اضافه وزن باشید، لذت ببرید. در عین حال کی حاضر میشود از اینهمه آنتیاکسیدانی که در قارچ، یکجا یافت میشود، چشمپوشی کند؟ کی میتواند از این همه ویتامین و پتاسیم و منگنز و به خصوص فسفر چشمپوشی کند؟
[ms 8]
[ms 9]
بسم الله؛
سلام،
باید اعتراف کنم که طرفدار پر و پا قرص مطالب ستون آشپزی هستم. از هنرمندی بزرگواران نویسنده در این ستون، هم کلی غذاها و دسرهای رنگارنگ یاد گرفتهام و هم کلی اطلاعات علمی در مورد خواص غذاها…
توی همین ترکیب اگر فلفل دلمهای هم اضافه بشه عطر و طعم غذا واقعا عالی میشه. غذای ما توی خوابگاه اون هم تو شبهای امتحان، خیلی وقتا از مواد مشابهی تهیه میشد.
ضمناً، قارچ واقعا در شادابی آشپز هنگام طبخ هم موثره. اسلایسهاش آدم رو یاد چتر و بمب اتم و کلاه سر آشپزها و پونز و … میاندازه !!! حسابی تفریح و خنده است …
اما پیشنهاد: خیلی عالی خواهد بود اگر که منبع اطلاعات علمی در مورد غذاها رو هم درج بفرمایید.
ممنون بابت این مطلب خوب، کاربردی و علمی.
سربلند باشید
سلام.هرشب واسه شام دردسرانتخاب داریم.مرسی ازاین غذای خوشمزه حتمادرست میکنم
شادوموفق باشید
چرا میگی نباید نگران چاقی باشیم این غذا که سرخ کردنیه تازه سیب زمینی سرخ کرده هم داره اونم برای شام !!!!!!!!!