خب اینکه بتونی دسرتو خیلی خوب و خوشگل و خوشمزه درست کنی کار پیچیدهای نیست. امروز میخواستم ژلهی رولی درست کنم گفتم شماها هم همراهم باشید. خب مواد لازم خاصی نمیخواد به جز یه بسته ژله و شش هفتایی هم مارشملو یا همون پفپفی خودمون.
یه بسته ژله رو با ۳چهارم لیوان آب جوش حل میکنم و میذارم ۳۰ ثانیه توی ماکروفر بمونه که هم حسابی حل بشه و هم ژله شفافی داشته باشم. بعد از اون مارشملوهامو تیکه تیکه میکنم و توی ژلهم حل میکنم. باید سرعت عمل داشته باشم.
بعد ۳۰ ثانیهی دیگه میذارمش تو ماکروفر و حسابی به هم میزنم تا مارشملوها توش حل بشه. بعد کف ماهیتابهام رو یه کم چرب میکنم و مواد رو میریزم توش. شما توی هر ظرفی که دوست دارید میتونید این کار رو انجام بدیم. بعد از این مرحله ماهی تابه رو میذارم توی یخچال و یک ساعتی از خودم با چایی و میوه پذیرایی میکنم.
خب یک ساعت گذشته و موادم حسابی خودشو گرفته. با یه چاقوی خیس دور ژلهام رو از ظرفم جدا میکنم. یواش یواش ژلهام رو لوله میکنم. حالا میذارمش توی یه بشقابی که کفش یه کم خیسه و با یه چاقوی تیز خیس اونو به تکههای کوچیک تقسیم میکنم.
به همین راحتی! حالا هم میتونید به تنهایی ازش استقاده کنید و نوش جان کنید هم با ژلههای دیگه ترکیبش کنید. نوش جونتون.
چه میکنن این عکسها با دل آدم:)
وجداناً ماه رمضون این ستون بعد افطار آپ بشه
دلم خواااااااااااااست