سلام. طاعات و عبادات همگی قبول. پاشید پاشید که خیلی وقت نیست تا افطار. خیلی وسایل لازم نداریم. فقط بادمجان و گوجه و کشک باشه کافیه. یه افطار خوشمزه و عالی. این غذا رو از یکی از دوستامون که اهل دامغان بودن یاد گرفتم که ما بهش میگیم کشک بادمجان دامغانی.
بادمجانها رو حلقه حلقه کنید و سرخشون کنید. بعد گوجهفرنگیها رو هم حلقه حلقه کنید و روش بچینید. کشکتون رو هم یه کم با آب مخلوط کنید و بریزید روی بادمجان و گوجه.
سر ظرفتون رو بذارید و شعله رو کم کنید. توی این فاصله یه کم نعنا داغ آماده کنید و وسایل سفره رو آماده کنید. خب دیگه، بعد از حدود ۴۵ دقیقه آماده است. غذا رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید و روش رو هم با نعناداغ تزیین کنید. با این غذا سبزی خوردن رو نباید فراموش کنید. همین دیگه؛ راحت بود و خیلی خیلی خوشمزه است. حتما امتحانش کنید.