زن ایرانی؛ مادر معنوی تمدن اسلامی

تصاویر مراسم فارغ‏التحصیلی دانشجویان زن دانشکده افسری نیروی انتظامی، در حال انجام مانور نظامی در سایت‏ها و تالارهای گفتگوی عربی منتشر شده بود:
دو نفر با چشم بسته اسلحه می‏بستند؛
چند نفر با اسلحه از پنجره ماشین بیرون آمده و عملیات تعقیب مجرمان را نمایش می دادند؛
عده‏ای با طناب از دیوار بالا می رفتند؛
و گروهی هم با لباس فرم و اسلحه در حال رژه رفتن بودند.

عمدا جستجو کردم ببینم بازتاب این تصاویر چیست؟ خودتان بخوانید:
«زنانی متفاوت با زنان…»
«این زن ایرانی است، ولی دختران ما به دنبال تامر حسنی و دیگر خوانندگان عرب می دوند!»
«القوه لله(یعنی: قدرت خدا!)»
«همه با حجاب هستند!»
«خوشحال شدم وقتی دیدم در مقابل ارتشیان زن اسرائیلی، زنان مسلمان هم نیروهای نظامی قدرتمند دارند.»
«ان شاء الله به زودی در عربستان هم چنین زنانی ببینیم»…

***
«حنان ترک» یکی از محبوب‏ترین ستاره زن سینمای مصر: با الگو گرفتن از زن ایرانی با حجاب شدم. وقتی زنان ایرانی را در سینما دیدم که با حجاب فیلم بازی می‏کنند، فهمیدم که می‏توان هم دیندار بود و هم هنرمند!
سخنان «حنان ترک» توفانی در رسانه‏های کشورهای عربی برپا کرد و چند ماه خوراک خبرگزاری‏ها و تحلیل رسانه‏ها بود. محبوبیت او چند برابر شد و کارگردان‏ها با قسم و آیه که فقط نقش‏های با حجاب را به تو می‏سپاریم برای بازی در فیلم‏هایشان از او دعوت می‏کردند.
«حنان ترک» تبدیل به نماد حجاب و عفّت در هنر شده بود. برخی دیگر از بازیگران مصری، تحت تأثیر او با حجاب شدند. به دلیل استقامت او در حفظ حجابش، همسر غرب زده‏اش؛ که یکی از پیمانکاران ثروتمند عرب بود، او را طلاق داد.


خانم حنان ترک

***
یکی از طلبه‏های یمنی که در قم درس می‏خواند تعریف می‏کرد: قبل از این که به ایران بیایم در دانشگاه صنعاء تحصیل می‏کردم. روزی برای رفتن به کلاس درس به دانشگاه آمده بودم، وارد سالن دانشگاه شدم. سالن، دو طبقه بود و در هر طبقه دو کلاس که نزدیک به صد نفر گنجایش داشت. دیدم چهارصد دانشجو از پنجره‏های کلاس سرک می‏کشند و به من زل زده‏اند. تعجّب کردم. به سر و صورتم دست کشیدم، خودم را وارسی کردم، نه؛ هیچ‏چیز عجیب و متفاوتی در من نبود. به عقب برگشتم. دختری را دیدم با وقار که چادر ایرانی به سر داشت. از سر راهش کنار رفتم. تازه فهمیدم نگاه‏ها به سمت او بوده نه من!!
وقتی دور شد، با عصبانیت سر دانشجوها فریاد زدم: مگر خارجی ندیده‏اید؟ آبروی یمنی‏ها را بردید، کمی خجالت بکشید!!
گفتند: نه؛ فکر بد نکن، به خدا قسم ما با قصد گناه به این خانم نگاه نمی‏کنیم. ما همه سر این ساعت، یعنی وقتی کلاس دارد، کنار پنجره می‏آییم تا فقط ابهت و وقار زن ایرانی را ببینیم.
بعدها فهمیدم او دختر سفیر ایران در یمن است.

***
از لباسش معلوم بود که اهل ترکیه است، به همراه شوهرش ایستاده بود و محو تماشا بود. موبایلش را هم دستش گرفته بود و داشت از این صحنه زیبا عکس می‏گرفت: تقریبا صد و پنجاه نفری بودند، همه با چادرهای سپید احرام روبروی کعبه ایستاده بودند، این نوع چادر پوشیدن، این نظم در زیارت فقط مخصوص زائران زن ایرانی بود. صدای گریه دانشجوها با صدای بغض‏آلود روحانی کاروان در هم آمیخته بود. برایشان از دعای مستجاب‏شان در اولین نگاه‏شان به کعبه می‏گفت. اشک‏های سجده‏شان، زمین مسجد‏الحرام را شست‏وشو می‏داد.

***
از طرف بعثه به کاروان‏های ایرانی سر می‏زدم، با زائران تحصیل کرده حوزوی و دانشگاهی جلسه داشتیم و درباره مسائل اعتقادی حج گفتگو می‏کردیم.
در یکی از نشست‏ها خانمی این خاطره را تعریف کرد. او می‏گفت: در مسجد‏الحرام بودیم، تسبیح خود را بعد از نماز با محبت به خانم نمازگزار کنار دستم هدیه دادم و با عربی دست و پا شکسته گفتم ما همه مسلمانیم و باید با هم متحد باشیم. وقتی فهمید ایرانی هستم، بغض گلویش را گرفت، تسبیح را به سینه گذاشت، دست من را گرفت و به احترام بوسید.

***

رسانه‏های رسمی حکومت‏ها را بی‏خیال شوید، آخر حکومت‏های کشورهای عربی که اغلب‏شان از فرق سر تا نوک پا اسرائیلی‏اند، چه هستند که رسانه‏هایشان باشد؟
بگذار دلشان خوش باشد. یک روز به جزایر سه‏گانه گیر بدهند، یک روز روضه بحرین را بخوانند، یک روز برای جنازه صدام اشک بریزند و ناله کنند، یک روز هم به جراحی زیبایی بینی و سفر دبی زنان ایرانی بچسبند و جو سازی کنند.

این ها کارشان همین است، توقع بیشتری از آن‏ها نیست. از این‏ها که نباید انتظار انصاف داشت. همه می‏دانند ایران هم تکه‏ای از زمین است. دیندار و متدین دارد، کم اطلاع و دین‏گریز هم دارد. تازه چرا عبادت خالصانه شب‏های قدر و عزادری محرم این‏ها را نشان نمی‏دهند؟
چرا عشق جوانان ایرانی را به جمکران و شور هیأت‏ها را ترسیم نمی‏کنید؟
مسلما که از عدالت‏خواهی دانشجویی و رویش‏های انقلابی چیزی نخواهید گفت!

همان‏هایی را که شما انگ بی‏دینی می‏زنید، از ما و شما خیلی جلوترند. شما خودتان دین ندارید می‏خواهید دین‏داری را سطحی و قشری تفسیر کنید. ان‏شاء‏الله آرام آرام عشق زهرا(س) و علی(ع) حجاب‏شان را هم درست می‏کنند، همین خانم‏های بد حجاب ایرانی صد شرف دارند به شما بلندگوهای بی غیرت آمریکا و اسرائیل!!
فکر می‏کنید نمی‏فهمیم از کجا دارید ضربه می خورید؟
جوان‏هایتان شیفته ایران‏اند و ایران انقلابی اسلامی را الگوی نگاه و حرکت خودشان کرده‏اند، زورتان می‏آید، می‏خواهید به هر بهانه‏ای هست فتنه برپا کنید و عقده‏تان را خالی کنید.

اصل؛ مردم کشورهای اسلامی‏اند که شیفته‏ی ایران‏اند و از شما بیزارند. مگر این همه تبلیغ علیه ما نکردید؟ مگر این همه برای صدام و آمریکا در منطقه هزینه نکردید، تا ایران را ویران کنید؟ چه شد؟ محبوبیت ایران و نگاه ایران انقلابی بیشتر و بیشتر شد.
اصل؛ زنان کشورهای دیگر هستند که زنان ایرانی را قدیسه قرن بیست و یکم می‏دانند.
اصل؛ نگاه آزادی‏خواهان جهان است که زن ایرانی را «مادر معنوی تمدن اسلامی» می‏دانند.

و زنان ایرانی هم با نگاه و همّتی بلند برای ایران، بعد از فروپاشی آمریکا و محو شدن اسرائیل از نقشه جهان و برای تعامل سازنده و رهبری عادلانه جهان توسط «ابر قدرت صالح» برنامه‏ریزی و کار می‏کنند.
زنان ایرانی با بصیرت و بینش بالای خود خوب این حدیث امیرمومنان علی(ع) را درک کرده‏اند که فرمودند:«هر کس به تو گمان نیکی داشته باشد، گمانش را تصدیق کن» و حق مادری را برای این خیزش بزرگ تمدن انسانی و اسلامی ادا خواهند کرد.

۶ دیدگاه در “زن ایرانی؛ مادر معنوی تمدن اسلامی”

  1. خیلی مطلب زیبایی بود، کامل و شورانگیز، خوشحال شدم از اینکه، «من ایرانی‌ام»

  2. با سلام ممنون مطلبی که مربوط به حنان ترک بود ای کاش نوری شود برای روشن شدن تاریکی راه دختران ایرانی

  3. سایت خوبی دارین امیدوارم که موفق باشین ولی …..
    محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت

    مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست

    گفت مستی زان سبب افتان و خیزان می روی

    گفت جرم راه رفتن نیست ره هموار نیست

    گفت می باید ترا تا خانه قاضی برم

    گفت رو صبح آی قاضی نیمه شب بیدار نیست

    گفت نزدیک است والی را سرای آنجا شویم

    گفت والی از کجا در خانه خمار نیست

    گفت تا داروغه را گوییم در مسجد بخواب

    گفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست

    گفت دیناری بده پنهان و خود را وارهان

    گفت کار شرع کار درهم و دینار نیست

    گفت از بهر غرامت جامه ات بیرون کنم

    گفت پوسیدست جز نقشی ز پود و تار نیست

    گفت آگه نیستی کز سر در افتادت کلاه

    گفت در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست

    گفت می بسیارخوردی زان چنین بی خود شدی

    گفت ای بیهوده گو حرف کم و بسیار نیست

    گفت باید حد زند هشیار مردم مست را

    گفت هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست

    امیدوارم که تمامتون هوشیار بشین ولی ….حرف بسیار است

  4. این خانم با زور محجبه نشده با علم به اینک حجاب مصونیت است با حجاب شده قابل توجه مسولان عزیز

دیدگاه‌ها بسته شده است.