[ms 0]
به آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا نزدیک شدهایم. در این طولانیترین شب سال، اقوام و دوستان گرد هم میآیند و ضمن صرف میوه و تنقلات، به خواندن حافظ و تفأل به آن میپردازند. در این شب معمولا رسم بر این است که خوراکیهای تدارک دیده را به گونهای زیبا روی میز یا سفرهای بچینند و مهمانان با توجه به تعدادشان دور آن مینشینند. من هم برای زینت بخشیدن به این سفره، این شام لذیذ را پیشنهاد میدهم.
مواد لازم:
مرغ یک عدد، پیاز متوسط دو عدد، دانه انار یک پیمانه، رب گوجه دو قاشق غذاخوری، رب انار چهار قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و زعفران دمکرده به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید. مرغها را میتوانیم درسته سرخ کنیم و هم اینکه چند تکه کنیم و در روغن همراه با پیاز تفت دهید. در این مرحله انارهای دونشده، همراه با نمک، فلفل، زعفران دمکشیده و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. و در آخر آب اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملا جا بیفتد.
[ms 1]
بعد از اینکه خوب جا افتاد، رب انار را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میتوانید خورشت را برای سرو آماده کنید.