[ms 2]
این مواد را یادداشت کنید: اسپاگتی رشتهای: ۴۰۰ گرم درشت، پیاز: ۱ عدد، فلفل دلمهای : ۱ عدد، قارچ: ۵ عدد، گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم، روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری، تخممرغ: ۳ عدد، پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل: به میزان لازم، کره: برای چرب کردن قالب
مواد لازم برای سس آلفردو: کره : ۲۵ گرم، خامه: ۲۰۰ گرم، پودر پنیر پیتزا: ۹۰ گرم، نمک و فلفل: به میزان لازم
حالا برویم سراغ طرز تهیه: اسپاگتی را در آبجوش و نمک بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. پیاز، فلفل دلمهای و قارچ را با ۱ قاشق روغن زیتون به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. سپس اسپاگتی خنک را با مواد بالا تفت داده شده مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
تخممرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال هم بزنید تا صاف شود. پنیر پیتزا رنده شده، کمی نمک و فلفل به تخممرغ اضافه کنید.
قالب مافین را با کره آب شده چرب کنید. از مایه اسپاگتی در قالب بریزید، به طوری که کمی از سر قالب بالا بیاید و از مایه تخممرغ و پنیر ۲ تا ۳ قاشق روی آن بریزید. قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر داغ روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد. مافین اسپاگتی را با سس آلفردو سرو کنید.
سس آلفردو را چطور باید درست کنید؟: یکی از رایجترین سسهای پاستا سس آلفردو است که یکی از سسهای اصیل و معروف ایتالیایی بوده و طرفداران زیادی هم دارد. درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمیبرد.
کره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و آن را از روی حرارت غیر مستقیم (به صورت بن ماری: روی بخار آب کتری) قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی از روی حرارت برداشتید، پودر پنیر پیتزا، نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله با مافین سرو کنید.
[ms 0]
[ms 1]
سلام…چه خوشگله…مزه اش هم مثل قیافش باید خوب باشه….امتحان کنید!!!!