[ms 0]
بهار با آن هوای دلچسب و خنک صبحگاهیاش و آن عصرهای مطبوع و بارانیاش، جان میدهد برای پیادهروی و نفس کشیدن در هوای تازه. اصلا بهار روزهایش جنب و جوش میخواهد و لبخند، و این جنب و جوش و لبخند، انرژی! مثلا همین رولت حلوایی خوشمزه؛ بعد از یک پیادهروی صبحگاهی با شیر، یا در یک دور هم نشستنِ عصرگاهی کنار باغچه یا گلدانهای توی ایوان خوردنش با چای چقدر لذت دارد. بفرمایید.
[ms 1]
مواد لازم برای خمیر:
آرد به مقدار کافی (حدود دو لیوان)، روغن مایع یک لیوان، کره مارگارین ۲۵۰ گرم، ماست یک لیوان، بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری.
مواد لازم برای مغز رولت:
حلواارده یک لیوان، شکر یک لیوان، مغز گردو یک لیوان، رومال خمیر، تخم مرغ یک عدد، آب و روغن مایع کمی
[ms 2]
ابتدا ماست، مارگارین و روغن مایع را در یک ظرف مخلوط میکنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کمکم به مخلوط اضافه میکنیم، تا جایی که خمیر نرمی (به نرمی لالهی گوش) بهدست بیاید. خمیر را کمی ورز داده و به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم. سپس روی خمیر را با نایلون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
[ms 3]
بعد از یک ساعت خمیرها را روی سینی ِچربشده باز میکنیم و به ترتیب حلوا، گردو و شکر را روی آن میریزیم.
سپس بهآرامی خمیر را بهصورت رول درآورده، دو طرف آن را میبندیم و به قطعات مساوی برش میدهیم.
رولتها را در سینی فر که کاملا چرب کردهایم، با فاصله از هم میچینیم. تخممرغ را با چند قطره آب و روغن مخلوط کرده و با قلممو روی رولتها میمالیم. سینی را در طبقهی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میهیم.
[ms 4]
رولتها را به محض بیرون آوردن از فر، در هوای کاملا خنک قرار میهیم.
نکات مهم:
. بیش از حد ورز دادن خمیر، باعث پس دادن روغن مخلوط در آن میشود.
. وقتی خمیر را رول میکنیم، بهخاطر نرمی خمیر احتمال پارگی آن وجود دارد. منفذهای ایجادشده در خمیر را با چند تکه خمیر کوچک ترمیم کنید.
. سینی فر را حتما با کره چرب کنید.
. فر را از نیمساعت قبل گرم کنید.
سلام
به نظرم باید خیلی خوشمزه باشه
از اینجور شیرینی درست کردن واقعا لذت میبرم
ممنون:)
هم یه لیوان حلوارده و هم یه لیوان شکر؟ خیلی زیاد نیست؟ به نظر بیش از حد شیرین می زنه!
ریحانه خانم
سلام؛
به خاطر نونی که داره، شیرینیش زیاد نیست. ولی میشه با توجه به ذائقه شکر و حلوا رو کم یا زیاد کرد.