به گزارش چارقد شهلا لاهیجی فعال جنبش فمینیستی در نشستی با بانوان اصفهانی گفت: «جنبش زنان برای طرح مطالبات در انتخابات از فرد خاصی حمایت نمیکند بلکه از هر کاندیدایی که نظر مثبتی روی مطالبات ما -یعنی پیوستن به کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و تغییر ۴ اصل مربوط به جنسیت- داشته باشد، حمایت خواهد کرد.
مدیر نشر روشنگران و مطالعات زنان در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد: «تابوی تغییر قانون اساسی شکسته است و بایستی در برخی از اصول مربوط به حوزه زنان در قانون اساسی بازنگری شود.»
لاهیجی نگرشهای فعلی درباره زن در جامعه را اشتباه خواند و اظهار داشت: «باید دراصل ۲۱،۲۰،۱۹ و ۱۱۵ قانون اساسی بازنگری شود تا اصل برابری جنسیتی بدون قید و شرط اجرا گردد.»
این استاد جامعه شناسی گفت: «زهرا رهنورد، همسر مهندس موسوی قول داده است که تمام خواسته های همگرایی زنان تحقق خواهد پذیرفت و مهندس موسوی نیز گفته است من خوب می دانم زنان قربانی یکسری بی عدالتی ها و تبعیض ها هستند و از نظر من پیوستن به طرح کنوانسیون زنان تایید و رفع تبعیض از قوانین صورت می پذیرد.»
وی تاکید کرد: هر دو کاندیدای اصلاح طلبان تقریبا تمام مفاد قانون همگرایی را پذیرفته اند واز نظر ما فردی باید رییس جمهور شود که بداند برای جامعه ای که درصد بالایی از زنان تحصیلات عالی دارند چگونه باید برنامه ریزی کرد زیرا حقوق زنان،حقوق مادرانی است که می خواهند فرزندانی را برای آینده ایران تربیت کنند.
لاهیجی گفت: کسی که رئیس جمهور می شود باید بررسی مشکلات و حقوق زنان را در اولویت کاری خود قرار دهد زیرا مساله زنان یک مساله استراتژیک است که برای دستیابی و تحقق یافتن آن در چشم انداز بیست ساله نیاز به یک باور قوی دارد.
وی اظهار داشت: قوانین رفع تبعیض در بین زنان مربوط به طبقات مرفه نیست بلکه این قوانین مربوط به طبقات فرودست زنان است و بایستی از تمام کسانی که وارد انتخابات شده اند بخواهیم که طرح پیوستن به کنوانسیون زنان را از مجمع تشخیص مصلحت نظام با نظر مثبت خود پیگیری کنند.
ناشر جهانی سال ۲۰۰۶ با اشاره به برنامه های گروه همگرایی جنبش زنان برای طرح مطالبات در انتخابات تاکید کرد: یکی از برنامه های همگرایی زنان نشست و گفتگو با کاندیداها است و یکی از کاندیداها نیز تاکنون اعلام کرده است که وزیر امور خارجه خود را زن انتخاب خواهد کرد.
این فعال فمینیستی در پایان گفت: این بار با خرد و اندیشه جمعی به کسی رای خواهیم داد که بتواند مسائل و مشکلات جامعه زنان را حل کند.
گفتنی است شهلا لاهیجی از فعالان جنبش فمینیستی در ایران به خاطر تلاش برای گسترش تفکر غربی به زنان در سال ۸۵ شمسی جایزه بین المللی آزادی نشر را دریافت کرد.
شما معلوم نیست طرفدار فمنیسم هستید یا دشمنش با اون عکسی که صفحه اول انداختین و این مطالب به نظر میرسه فقط قصد مردم فریبی دارین که فیلترتون نکنند
اگه فمنیسم خوبه پس چرا عکس دختر با حجاب انداختین ؟
فمنیسم که با حجاب مخالفه؟
دو رو های منحرف