دیگه چه خبر؟

در این ستون قصد داریم تا به معرفی و ارائه آخرین اخبار و اطلاعات هفته در حوزه فناوری اطلاعات بپردازیم.

اولین بخش خبری:

عرضه سیستم ردیاب شخصی مبتنی بر شبکه GSM

شرکت ایران رادار سیستم ردیاب شخصی با قابلیت پشتیبانی ارتباطات شبکه GSM/GPRS/GPS عرضه کرده است.

به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، سیستم ردیاب شخصی یک وسیله کوچک و قابل حمل است که به دلیل کوچکی و قابل حمل بودن آن می تواند کاربردهای بسیاری در صنعت و همچنین حفاظت از اشخاص داشته باشد.

این سیستم این امکان را به کاربر می دهد تا قادر به مکان یابی دقیق فرد حامل دستگاه بر روی نقشه نرم افزاری و یا وب سایت این شرکت باشد.

همچنین از دیگر امکانات آن می‌توان به تهیه گزارش از مسیرهای پیموده شده و جزئیات حرکات قبلی فرد حامل دستگاه اشاره کرد.

از کاربردهای شاخص این سیستم می‌توان به کنترل افراد خاص با مسوولیت‌های حساس، افراد سالمند، کودکان و نوزادان، افراد با معلولیت های ذهنی و حرکتی، حیوانات و یا حتی مجرمین اشاره کرد.

از قابلیت های این سیستم ردیاب شخصی می توان به مکان یابی و ردیابی دقیق با استفاده از سیستم GPS بسیار حساس، تعقیب لحظه ای و همزمان نامحدود افراد، ثبت و شبیه سازی مسیر پیموده، اعمال محدودیت های جغرافیایی، گزارشگیری با حزئیات کامل برحسب مکان و زمان و آرشیو اطلاعات اشاره کرد.

همچنین استفاده از باطری با قابلیت شارژ مجدد و نگهداری شارژ به مدت طولانی، بدون آنتن و یا سیم خارجی، سبک و قابل حمل، عملکرد صحیح در دمای بسیار پایین یا بالا، استفاده آسان و بدون نیاز به دانش فنی و دکمه SOS جهت اعلام موقعیت اضطراری به سادگی و با سرعت از دیگر قابلیت های این سیستم است.

*****

منبع خبر دوم از سایت یک پزشک بوده و طبعا رگه‌های پزشکی هم …!

افزونه «لیچ بلاک» فایرفاکس: کلینیک ترک اعتیاد به اینترنت!

همه می‌دانیم که اعتیاد اینترنتی چه عواقب خانمان‌ براندازی در پی دارد! تصور کنید که پشت سیستم نشسته‌اید و می‌خواهید سریع وبلاگتان را به روز کنید، ولی بعد از گذشت یک ساعت، متوجه می‌شوید که در این یک ساعت هیچ کار مثبتی انجام نداده‌اید و در حال ریفرش کردن مکرر سایت فرندفید و لایک زدن و کامنت گذاشتن هستید.

تصور کنید که قرار است، روی یک مقاله برای یک نشریه کار کنید، ولی می‌بینید که در فیس‌بوک غوطه‌ور هستید.

و باز تصور کنید که در حال گذراندن امتحانات پایان ترم هستید ولی سایت‌های سرگرم‌کننده مورد علاقه‌تان به شما امان نمی‌دهند و وقت قابل توجهی از شما می‌گیرند.

چاره کار چیست؟ مسلما علاج کار، قول دادن بیهوده به خودتان برای قوی کردن اراده و تکرار نکردن اشتباهات گذشته نیست. اصلا هم خوبیت ندارد که بخواهید پدر و مادرتان، هر چند دقیقه شما را چک کنند که مثلا به سایت توییتر نروید و یا اگر در فرنگ تشریف دارید، خود را در دریای ویدئوهای یوتیوب غرق نکنید! …

برای مطالعه ادامه این پست مفید اینجا کلیک کنید.

*****

خبر سوم این هفته از سایت مفید و کاربردی نارنجی است که می‌خواهد اطلاعاتی را در زمینه جدیدترین لپ‌تاپ عرضه شده بپردازد با این عنوان:

بالاخره لپ تاپ چند لمسی DELL Latitude XT2 به بازار عرضه شد

تا به حال شایعات زیادی در خصوص TabletPC جدید شرکت DELL شنیده می شد، اما سرانجام امروز این شرکت لپ تاپ جدید خود را به طور رسمی معرفی و برای فروش عرضه کرد. پیشنهاد می کنم که قبل از خواندن هر گونه مطلب در خصوص DELL Latitude XT2 اول ویدئوی این محصول را ببینید و از تماشای کارایی های صفحه چند لمسی این لپ تاپ لذت ببرید.

Latitude XT2 با صفحه نمایش ۱۲.۱ اینچ، کیفیت تصویر ۱۲۸۰x800 پیکسل و یک باطری ۶ سلولی تا ۱۱ ساعت به کار خود ادامه می دهد. و مهمتر از آن اینکه تنها ۲.۵ سانتی متر قطر و ۱.۷۲ کیلوگرم وزن دارد. این لپ تاپ هم اکنون با قیمت ۲۳۹۹ دلار برای خرید در آمریکا عرضه شده است و هنوز از تاریخ عرضه آن در دیگر نقاط دنیا خبری منتشر نشده است.

برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر پیشنهاد می‌کنیم سری به سایت نارنجی بزنید.

*****

و اما خبر چهارم؛ با توجه به انتشار نسخه آزمایشی ویندوز ۷ از سوی مایکروسافت، مجله پریانا از نیازمندیهای این ویندوز می‌نویسد:

ویندوز ۷ به چه سخت‌افزارهایی نیاز دارد؟

مایکروسافت همواره با انتشار نسخه‌ای تازه از ویندوز، باعث می‌شود تا استفاده‌کنندگان رایانه در مورد سخت‌افزارهایشان تجدید نظر کنند. اما آخرین نسخه‌ی ویندوز به نام ویندوز ۷ که در حالت بتا (آزمایشی) قرار دارد از این قاعده مستثناء است.

برای آنکه ویندوز ۷ را بتوانید بر روی رایانه‌ی خود اجرا کنید، سخت‌افزار رایانه‌ی شما باید دارای حداقل‌هایی باشد که عبارتند از….

از آنجا که قویا به کپی رایت معتقدیم لذا همچنان پیشنهاد می‌کنیم اصل مطلب را در همان سایت مطالعه بفرمایید.

*****

و بالاخره رسیدیم به خبر پنجم و آخرین خبر که مخاطبانش اغلب کاربران و مشتریان گوگل را تشکیل می‌دهند و باز هم از پریانا:

قابلیت اینباکس چندگانه در سرویس Gmail و نحوه استفاده بهینه از آن

آزمایشگاه Gmail در چند روز گذشته قابلیت آزمایشی جدیدی را تحت عنوان Multiple Inboxes یا اینباکس چندگانه به سرویس Gmail اضافه کرد که به شما اجازه می‌دهد، وقتی وارد اینباکس اشتراک جیمیل خود می‌شوید بتوانید علاوه بر ایمیل‌های موجود در این بخش نگاهی نیز به موجودی سایر بخش‌های اشتراکتان مثل برچسب‌ها، نامه‌های ارسال شده و… داشته باشید.

راستش زمانی که من برای اولین بار خبر ارائه امکان اینباکس چندگانه را شنیدم، تصورم این بود که احتمالا می‌توان با این قابلیت همزمان چند اشتراک ایمیل را در داخل اینباکس یکی از اشتراک‌ها مدیریت کرد، حقیقت این است که قابلیت مذکور برای ارائه سرویسی مشابه آنچه که در ابتدای این مطلب گفته شد، یعنی دسترسی سریعتر و راحت‌تر به بخش های مختلف جیمیل ارائه شده است، ولی می‌توان با کمی ترفند و زیرکی، آنچه که در ابتدا از نام این سرویس در ذهن مان جرقه می خورد را نیز انجام داد. پس در ادامه کمی با این قابلیت و نحوه فعال‌سازیش آشنا می‌شویم و بعد هم به این موضوع که چگونه می‌توانیم دو اشتراک جیمیل را با استفاده از امکان اینباکس چندگانه یکپارچه نموده و مدیریتش کنیم خواهیم پرداخت.

برای آشنایی بیشتر با اینباکس چندگانه مثل خبرهای پیشین از خود سایت بخوانید.