به رسم اینکه نویسندهی چارقد بهحسابم میآورند و پیشنهاد نوشتن دستور غذای این هفته را به من دادند، خواستم با کیک شکلاتی دهنتان را شیرین کنید. چون کیکی است که بسیار آسان درست میشود و بسیار هم خوشمزه است؛ البته به نظر من. کیکهای شکلاتی که قبل از یاد گرفتن این کیک خورده بودم با پودر کاکائو پخته میشدند و خیلی طعم جالبی نداشتند. اما این کیک طعمش واقعا طعم شکلات است.
تنها مشکلش اینست که شاید پیدا کردن شکلات مناسب برای کیک در ایران کمی سخت باشد. من برای این کیک یا از شکلات دسر نستله استفاده میکنم یا شکلاتهای ارزانتری که مناسب دسر هستند و نمیدانم چه شکلاتی را در ایران میشود جایگزینش کرد.
اگر کسی پیشنهادی دارد لطفا بنویسد. ولی میدانم که در ایران هم شکلاتهای خوبی پیدا میشوند: مواد غذاییاش میشود این: تخم مرغ چهار عدد، شکلات ۱۳۰ گرم، کره ۱۳۰ گرم، آرد ۹۰ گرم و شکر ۲۰۰ گرم
کره و شکلات را با هم در ظرفی میریزیم (یادمان نرود که ظرف یا قاشمان بوی غذا و سیر و پیاز و این چیزها ندهد که کیکمان طعم آنها را نگیرد!) و روی حرارت ملایم میگذاریم و آرام هم میزنیم تا آب شود و مایعی یکنواخت به دست آید. از روی حرارت برمیداریم و شکر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
همین جا بگویم از آنجایی که شکلات سنگین است، این کیک زیاد پف نمیکند و جدا کردن سفید و زرده کمک چندانی به بهتر شدن کیفیت و ظاهر کیک نمیکند و من خودم همیشه سفیده و زرده را با هم میریزم ولی خب در دستور اصلی چنین نوشته است! بعد آرام آرد را اضافه میکنیم. دست آخر سفیدهها را با همزن یا با دست، آنقدر میزنیم تا به پفی سفید و سفت تبدیل شوند. با عرض معذرت یادم رفت از این مرحله عکس بگیرم ولی خودتان بلدید دیگر! بعد مایه کیک را درون قالب میریزیم.
اگر قالب نچسب ندارید به همان قالب معمولی کمی کره یا روغن بمالید و رویش آرد بپاشید. معمولا در این صورت کیک به ظرف نمیچسبد. در مرحله بعدی سه کار میتوانید بکنید: یا با کاردک مخصوص باقی مواد را با زبان خوش راهی قالب کنید، یا ظرف را راهی ظرفشویی کنید و یا ناخنکی به بقایای کیک بزنید و از زندگی لذت ببرید!
برای درست کردن غذاهای فری هم که میدانیم فر را باید چند دقیقه قبل از گذاشتن ظرف روشن کنیم. کیک را باید پانزده الی بیست دقیقه در دمای صد و پنجاه درجه بگذارید بماند. نوش جان!
بسی عار خوشمزه می نماید!
:)))
سلام. از این کیک خوشمزه چرا عکس نهایی ننداختین خوب؟ شاید انقدر خوشمزه بوده نشستین تا تهشو خوردین عکس یادتون رفته؟ هان؟:))))))))))))