مهمان چارقد؛ به صرف پیراشکی گوشت

ناهار ندارید الان؟ در خانه دانشجویی نشسته‌اید و دلتان برای دست‌پخت مادرتان تنگ شده؟ خب اینکه کاری ندارد. همین الان بلند شوید و آستین‌هایتان را بالا بزنید و آماده شوید تا به شما بگویم برای ناهار چه کار کنید. هیچ کاری هم ندارد. تازه خیلی هم خوشمزه است.

اول اینها را آماده کنید؛ پیاز خرد شده دو عدد، سیب‌زمینی پخته شده و خردشده سه عدد متوسط، گوشت چرخ کرده به اندازه یک بشقاب میوه‌خوری، فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد بزرگ، قارچ خوشگل خرد شده یک بشقاب میوه‌خوری، روغن سرخ‌کردنی به مقداری که بس‌تان است، رب‌گوجه و سس‌گوجه هم اگر دارید، بگذارید کنار بقیه مواد.

حالا ماهی‌تابه نسوز را بگذارید روی اجاق گاز و مقداری روغن بریزید و پیاز را بسرانید داخلش تا سرخ شوند. بعدش گوشت را اضافه کنید تا آنها هم یک کمی سرخ شوند. وقتی خوب سرخ شد، دو تا قاشق غذاخوری رب‌گوجه بریزید و بعدش فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی و قارچ‌ها و سبزی جعفری خرد شده را بریزید روی مواد.

خوب هم بزنید تا همه مواد یک دست بشود. آنوقت شروع کنید ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر آویشن) را اضافه کنید تا خوشمزه بشوند. جدی اگر ادویه نبود ماها باید چطوری این گوشت‌های بی‌مزه را به خورد همسر و بچه‌هایمان می‌دادیم؟ حالا خمیر پیراشکی آماده را که قبلا از فروشگاه مواد غذایی خریدیم، روی سینی باز می‌کنیم و داخل هر کدام دو قاشق غذاخوری از مواد داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم.

خمیر پیراشکی را نیم‌دایره می‌بندیم و لبه‌هایش را با دو تا انگشت فشار می‌دهیم تا موقع سرخ شدن، باز نشود. روی ظرف نسوز دیگری روغن می‌ریزیم و این پیتزا پیراشکی‌ها را یکی یکی داخلش می‌اندازیم تا هر دو طرفش سرخ بشود. بعدش مثل عکس، روی ظرفی می‌چینیم و تزیینش می‌کنیم و همراه با دلستر لیمویی سر سفره می‌گذاریم. خیلی خوشمزه می‌شود. نوش جان‌تان.

۱ دیدگاه در “مهمان چارقد؛ به صرف پیراشکی گوشت”

  1. به نظر خیلی خوشمزه میاد!…
    راستی موقع بستن خمیر میشه دور تادورش با چنگال فشار داد. اینجوری هم باز نمی شه هم خوشگل تره!

دیدگاه‌ها بسته شده است.