[ms 0]
با یک غذای مقوی و فوقالعاده آسان و راحت چطورید؟ این بار پیشنهاد سرآشپز را به صرف «کباب حسینی» یا همان «کباب چوبی» پذیرا باشید. خوبی این غذا این است که زحمت درست کردن آتش و زغال را ندارد و بدون اینکه بوی دود و کباب راه بیفتد، آماده میشود. حتما از طعم خوشمزه و رنگ و لعاب این غذا لذت میبرید. امتحانش کنید.
بهتر است وقتی گوشت تازه را میخرید، قبل از بستهبندی و فریز کردن، این غذا را بپزید، چون زودتر طبخ میشود. تهیهاش خیلی آسان و درعینحال بیزحمت است.
[ms 1]
مواد لازم:
گوشت بدون چربی/ به اندازهی لازم (برای هر نفر، ۸ تکهی کوچک)
پیاز بزرگ/ یک عدد
گوجه/ تقریبا نیم کیلو
ادویه/ نمک و فلفل و پودر سیر/ به مقدار کافی
رب گوجه و آبلیمو برای سس/ یک قاشق غذاخوری
[ms 2]
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به تکههای خیلی کوچک برش بزنید. خوب بشویید و بعد به ازای هر نفر، هشت تکهاش را کنار بگذارید و بهسیخ بکشید. من اینجا برای هر نفر، سه سیخ در نظر گرفتهام. به دلخواه خودتان میتوانید کمتر یا بیشترش کنید. پیاز را خرد کنید و ته ماهیتابه بچینید. بعد گوجهها را حلقهحلقه برش بزنید و سیخها را روی گوجهها بگذارید. بهتر است سیخها را کنار هم، ردیف بچینید و روی هم نگذارید. وقتی سیخها را چیدید، رویش را دوباره با گوجههای حلقهشده بپوشانید. حالا مقداری زردچوبه و فلفل و پودر سیر روی سیخها بپاشید. نمک را آخر کار، وقتی که گوشتها پخته شد، اضافه کنید تا گوشتها سفت نشوند. حالا ماهیتابه را روی اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید تا گوشتها با آب گوجه، بخارپز شوند. اگر در حین کار دیدید که آب گوجهها تمام شده ولی گوشتها نپخته، مقدار کمی آب به ماهیتابه اضافه کنید تا باز هم گوشتها بپزند. تقریبا دوساعتونیم بعد، گوشتها پختهاند؛ یعنی وقتی با انگشت گوشتها را میکشید، بهراحتی کنده شوند. این نشانهی پخته شدن کبابهاست. حالا نمک را اضافه کنید. در ظرفی دیگر مقدار کمی روغن بریزید و به آن یک قاشق غذاخوری، رب گوجه اضافه کنید. کمی هم آبلیمو و نمک و فلفل بریزید و هم بزنید. حالا سسِ درستشده را روی کبابها بریزید.
[ms 3]
آنها را درون ظرف مناسبی کشیده و با جعفری خردشده و زیتون، تزیینش کنید. برنج را هم درون دیس بکشید و همراه با کباب چوبی یا همان کباب حسینی صرف کنید.
چطور بود؟ خوشمزه بود؟
نوش جان!
من کباب حسینی زیاد درست می کنم.واقعا غذای خوشمزه ای هست. یک پیشنهاد وقتی گوشتها را سیخ می کنید یک تکه گوشت بگذارید بعد یک تکه پیاز دوباره گوشت بعد فلفل دلمه ای تا سیخ پرشود، هم طعم بهتری خواهد داشت و هم ظاهر آن شکیل تر خواهد شد….
برای اینکه گوشت زودتر پخته شود آنرا چند ساعتی در روغن زیتون،فلفل سیاه نیمکوب و آب پیاز بخوابید و بعد با حرارت بالا سرخ کنید.سپس بگذارید سرد شود و سیخ کنید و بقیه مراحل پخت را انجام دهید گوشت بدین ترتیب ظرف بیست دقیقه پخته میشود. من گوشت خورشتها را همینطور میپزم.عالیه!!!!!!!!!!!
اگر بپزم و بعد از سرد شدن، دوباره به سیخ بکشم، وا نمیره؟ از سیخ ها نمی افته؟ مطمئن باشم؟